Karate

ImageImage

Harjoittelemme Yuishinkai nimistä perinteistä japanilaista karaten tyylisuuntaa. Nimi Yuishinkai voidaan kääntää tarkoittamaan ”oikean mielen –koulukuntaa”. Tällä pyritään korostamaan rehellisen ja avoimen mielen tärkeyttä karaten harjoittelussa sekä sitä pitkäjänteisyyttä mitä perinteisen kamppailulajin tiellä kulkeminen edellyttää.

Tyylisuunnan on kehittänyt japanilainen Motokatsu Inoue (1918-1993), joka sai nuoruudessaan laajasti opetusta kamppailutaidoissa. Okinawalaisen karaten ja asetaitojen (Ryukyu kobujutsu) lisäksi hän harjoitteli mm. aikidoa, jujutsua ja jopa sumo-painia. Tyylisuunta on tästä syystä hyvin kokonaisvaltainen.

Karaten lyönti- ja potkutekniikoiden, pariharjoitteiden sekä vanhojen liikesarjojen (kata) lisäksi harrastaja perehtyy lukuisiin eri etäisyyksien kamppailutekniikoihin kuten heittoihin, horjutuksiin, nivellukkoihin sekä asetekniikoihin. Harjoittelua tukee useat fyysisiä ominaisuuksia kehittävät oheisharjoitteet, välineharjoittelu, vaativampien tekniikkayhdistelmien harjoittelu sekä otteluharjoittelu. Kilpaurheilu ei ole keskeinen tavoitteemme ja harjoittelun vaativuudessa edetään aina harrastajan edistymisen mukaan.

Yuishinkai-karate tarjoaa harrastajalleen liikunnan ja itsepuolustuskyvyn lisäksi mahdollisuuden olla osana perinteistä karaten koulukuntaa. Harjoittelu kehittää sekä kehon että mielen hallintaa ja voi muodostua osaksi harrastajan elämäntapaa.Loimaalla harjoiteltava karate on tyylisuunnaltaan Yuishinkai. Se pitää sisällään erityisesti karaten itsepuolustuksellisia elementtejä.

Miten Suomen Yuishinkai ry: jäseneksi

  • Tutustu Suomen Yuishinkaihin täällä »
  • kobujutsu.fi/yhdistyksen-jasenyys/
  • Kun haluat liittyä Suomen Yuishinkai ry:n jäseneksi, täytä hakulomake »
  • Jos haluat tilata vyökoevaatimukset, täytä tilauslomake »
  • Uusien jäsenten liittymismaksu on 20 €. Se sisältää budo-passin ja liittymisvuoden jäsenmaksun.
  • Seuraavina vuosina Suomen Yuishinkai ry:n vuotuinen jäsenmaksu on 10 € ja se tulee maksaa tammikuun loppuun mennessä.
  • Alle 15-vuotiaiden ei tarvitse maksaa jäsenmaksuja! He saavat kuitenkin halutessaan liittyä yhdistykseen ja hankkia budo-passin – siinä tapauksessa hinnat ovat samat kuin aikuisilla.

Jäsenetuihin kuuluu muun muassa alennukset yhdistyksen järjestämien leirien osallistumismaksuista, ja oikeus osallistua vyökokeisiin oranssista vyöstä ylöspäin.

Liittyminen edellyttää omaa sähköpostiosoitetta, mielellään sellaista jota luet riittävän usein – tiedotuksen sujumiseksi. Jos sinulla ei ole s-postiosoitetta, ota yhteyttä seurasi yhteyshenkilöön.

Junioreiden ikäraja on 8 vuotta.

Tule mukaan perinteisten kamppailulajien maailmaan!

Vakuutukset

  • Seura ei ole vakuuttanut harrastajiaan. Voit hankkia lisenssin/vakuutuksen Suomisportista » (seuraksi valitaan Suomen Yuishinkai ry) tai  kysyä tarjousta omasta vakuutusyhtiöstä.

Treeniajat löydät valikosta harjoitusajat

Ohjaajat
Junnujen harjoituksista vastaavat Miikka Altti ja Pasi Mäkinen,
nuorten ja aikuisten harjoituksista vastaa Jonne Talvinen

Yhteystiedot
Jonne Talvinen
045-631 0780

Pasi Mäkinen (junorit 8-12 v.)
040 567 6120

karate (at) budoseuraippon.fi

Tervetuloa mukaan!

ImageImage